SPECIALISTER PÅ ALLT INOM VÄRME OCH KYLA

Vi har ett brett sortiment gällande mobil kyla, med en produktkatalog på mer än 10.000 artiklar från Nissens i Danmark, vår ägare och viktigaste leverantör!

Personbilskylare
Vårt sortiment av originalkylare täcker en stor del av eftermarknaden. Nya kylare till se flesta europeiska, amerikanska och ostasiatiska bilmärken. De kylare som inte kan ersättas med en ny kylare går i allmänhet att renovera.

Veteranbilskylare
Vi har många års erfarenheter att renovera alla typer av veteranbilskylare, allt från tidigt 1900-tal och fram till nutid. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av cellsystem som motsvarar originalutförandena.

Värmeelement
Samma som med personbilskylare.

Lastbil- & Busskylare
Även till dessa har vi ett brett sortiment av fabriksnya originalkylare. Dessutom har vi cellpaket för renovering av kylare där detta är ett mer lönsamt alternativ.

Jordbruks- & Entreprenadmaskiner
Vi lagerför cellpaket för renovering till de flesta jordbruks- och entreprenadmaskiner. Övrigt tillverkar vi i vår fabrik i Danmark.

Oljekylare
Vi kan åtgärda alla typer av oljekylare för stationärt och mobilt bruk, antingen genom vårt lagerförda standardsystem av oljekylare eller också genom att renovera befintlig oljekylare.

Laddluftkylare / Intercooler
Ett brett sortiment av intercoolers lagerförs hos oss, både till person- och lätta såväl som tunga lastbilar.

Kondensorer - Torkfilter - Förångare - Kompressorer
Vårt lager av dessa AC-produkter täcker en stor del av den svenska bilparken.